Seljak.me

Seljak.me

Seljak.me

Seljak.me je prvo crnogorsko digitalno selo, sajt gdje je svim poljoprivrednicima obezbijeđen besplatan marketing svojih proizvoda. Uz samo par klikova svaki poljoprivredni proizvođač može da oglasi viškove sa svoje farme koje želi da proda. Zbog velikog interesovanja i drugačijeg interesa među kupcima na sajtu seljak.me se oglašava stoka, mehanizacija, sadni materijali i sve primarne sirovine. Takođe smo pokrenuli vreziju sajta www.seljak.me/savjetuje gdje uz pomoć tekstova želimo da obezbijedimo poljoprivrednicima veći pristup informacijama koje im mogu biti od koristi u svakodnevnom poslu.

Da bi i potrošačima obezbijedili pristupnost domaćim proizvodima tj. obrađenim proizvodima a oslobodili ih ponude koja ih ne zanima stvorili smo Agronet.

Agronet je mreža koja povezuje sve poljoprivredne proizvođače kao i kupce. Cilj mreže je da na što efikasniji način prezentuje ponudu proizvođača i samim tim omogućimo kupcima pristup svim domaćim proizvodima sa svih krajeva Crne Gore. Na Agronetu pored profila proizvođača i kupaca postoje profili savjetodavnih službi, privrednih subjekata iz svijeta poljoprivrede kao što su poljoprivredne apoteke, veterinari i sl. kao i forum gdje uz konstruktivne diskusije poljoprivrednici razmjenjuju znanje i pomažu jedni drugima.

Proizvođači hrane tj. poljoprivrednici su glavna karika društva jer od njih dolazi ono što je svima nama najpotrebnije da bi funkcionisali a to je hrana. Takođe moramo pomoći proizvođačima i da se međusobno umreže zarad boljeg protoka informacija i poboljšanjem njihovih poslovnih kapaciteta a samim tim i njihov kvalitet života.